Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP
Press room
03/03/2020
Rafinha y Thiago, con los refugiados
Mundo Deportivo explica la col·laboració gestionada entre BarcelonActua i l'Alcantara Family Foundation, que es centra en el finançament d'activitats de (...)
18/02/2020
La tasca de l'àmbit refugi és notícia!
La Vanguardia es fa ressò de la tasca integradora que portem a terme des de BarcelonActua amb les persones refugiades i immigrants humanitàries que arriben a casa nostra. Aquesta (...)
21/11/2019
L'horitzontalitat de BAC al TN de TV3!
Els nostres #SoparsTertúliaRvala i #BACuinetesIntegració han estat notícia al TN de TV3! Uns programes a través dels quals potenciem la integració de persones amb (...)
17/11/2019
La nova BACapp és notícia!
La Vanguardia es fa ressò, el passat diumenge 17 de novembre, del llançament de la nova aplicació de BarcelonActua, la BACapp. La BACapp tindrà per l’objectiu (...)
31/08/2019
Les Beques UBAC motor del ascensor social
La Vanguardia va contar la històries de Shuang-Xiao Zhan, que va ser un dels nostres estudiants del projecte Beques U-BAC, com exemple d'ascensor social a través de (...)
14/08/2019
Visita al Museu del Barça amb els nostres alumnes immigrants!
El passat 14 d'Agost, i en el marc de les sortides lúdiques programades des de la Fundació per ajudar a la integració dels nostres alumnes immigrants humanitaris i (...)
08/07/2019
Un refugiat amb un referent. Público es fa ressò de la nostra tasca!
BarcelonActua, present de nou als mitjans gràcies a la seva tasca amb les persones refugiades! El diari Público escriu aquest article sobre el programa de Referents, que posa en (...)
13/06/2019
Refugiats vs Periodistes: Un partit ben especial!
Ja fa mesos que els nostres alumnes d'àmbit refugi juguen cada dimecres a fubtol al camp de la UE Sant Andreu, una activitat que, més enllà de la pràctica esportiva, (...)
20/05/2019
BarcelonActua, a La Terminal de "Són 4 dies"!
El programa de Ràdio 4 de RNE ha entrevistat, aquest passat dissabte, la Laia Serrano, directora i fundadora de BarcelonActua, on ha tingut la opció d'explicar tota la nostra (...)
16/05/2019
Els dimecres, a les 12
Contact us