Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP
Press room
25/04/2020
"Com l'altruisme combat els efectes colaterals del Coronavirus"
Exemples de solidaritat BAC, avui a Lavanguardia! La Mónica i l'Enrico, acullen al nostre alumne Abdelhamid. Gràcies a l'enorme generositat d'aquesta parella, (...)
17/04/2020
Entrevista a Laia Serrano, fundadora de BarcelonActua, a En Directe a Radio4
Avui, un cop més, la nostra tasca ha estat notícia. La periodista Olga Rodríguez, en el programa En Directe de Radio4_rne ha entrevistat a Laia Serrano per parlar de la tasca (...)
12/04/2020
Solidaridad en tiempos de Coronavirus
El Telediario de les 21h de TV1 va emetre un reportatge sobre la bonica història de la BAC Marisa Müeller, que ha cedit durant el confinament el seu pis de Gràcia a 4 convidats (...)
09/04/2020
Una BAC cedeix el seu pis a 4 persones sense llar durant el confinament
Novament, la premsa es fa ressò de la generositat i altruisme de la comunitat BAC, aquest cop, pel gest de la Marisa Müeller, que ha deixat el seu pis de Gràcia a 4 persones (...)
31/03/2020
L'acollida dels nostres alumnes durant el confinament
Divendres 27 de març, el programa matinal de Ràdio Nacional "Las mañanas con Pepa Fernández" va entrevista la nostra directora, Laia Serrano, i també la (...)
25/03/2020
Col·laborem amb la Fundació Alcantara
La Vanguardia explica la col·laboració gestionada entre BarcelonActua i l'Alcantara Family Foundation, que es centra en el finançament d'activitats de (...)
25/03/2020
De la calle a una acogida en familia para confinarse
La Vanguardia explica l'acollida d'un dels alumnes refugiats de BarcelonActua per part d'una parella de voluntaris durant el confinament per Coronavirus, alhora que es fa ressò (...)
24/03/2020
Acollir en temps de coronavirus
L'edició catalana de Público explica l'acollida d'alguns dels nostres alumnes refugiats per part de famílies i voluntaris de BarcelonActua. 
22/03/2020
Una parella acull un sensesostre pel confinament
El diari Ara explica l'exemple d'una parella de Premià, voluntaris de BarcelonActua, que han acollit un usuari de la Fundació durant el confinament per Coronavirus. 
03/03/2020
Col·laborem amb la Fundació Alcantara
La Voz de Galicia explica la col·laboració gestionada entre BarcelonActua i l'Alcantara Family Foundation, 
Contact us