Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP
Press room
19/07/2017
L'entrega de les Beques U-BAC és notícia!
El Manel Manchón, director de Política del diari Economia Digital, va escriure sobre el nostre projecte de Beques U-BAC, en el marc de l'acte d'entrega que vàrem (...)
12/07/2017
Entrevista a Onda Cero
La Laia Serrano ha sigut invitada al programa "La Ciutat", de Onda Cero, que condueix l'Albert Lesan. Hem parlat de com i amb quines motivacions va nèixer BarcelonActua, de (...)
03/07/2017
Les Beques U-BAC a "Divendres"
fa
20/06/2017
Refugiats benvinguts!
El 20 de Juny es el Dia Mundial dels Refugiats, i des de BarcelonActua posem el nostre granet de sorra per dir ben alt que volem acollir. A la nostra cita setmanal a radio betevé, hem (...)
29/05/2017
Un voluntari tot terreny!
ksegfilwgfjk
08/05/2017
Els nostres Esmorzars de Diumenge al Raval són notícia!
Els voluntaris de BarcelonActua ens parlen dels Diumenges, esmorzars al Raval! I és que la Fundació continua apostant perquè tothom qui vulgui fer voluntariat ho pugui fer (...)
20/04/2017
"La gastronomia: una eina per integrar els immigrants"
Gràcies a la Fundació BarcelonActua i als seus voluntaris, un grup de persones refugiades i immigrants que han arribat a casa nostra fa molt poc, reben classes (...)
05/04/2017
"Terrícoles entrevista a Laia Serrano"
El programa Terrícoles entrevista a la Laia Serrano fundadora i directora de la Fundació de BarcelonActua on es fa un repàs als 5 anys des de la creació d'aquesta (...)
03/04/2017
El Port de Barcelona encarrega a BarcelonActua les roses de Sant Jordi"
Els voluntaris estan preparant una comanda de 680 roses artesanals per als treballadors del port. En la secció 'Barcelona actua', de "La tarda de Barcelona", de (...)
01/04/2017
"Devolver a la sociedad la ayuda que nos están dando"
Gracias a la Fundación BarcelonActúa y a sus voluntarios, un grupo de personas refugiadas e inmigrantes recién llegadas reciben clases de alfabetización y de (...)
Contact us