Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP
Press room
06/10/2020
Les "Dones del Món" a Betevé!
Una de les nostres "Dones del Món" ha estat entrevistada al programa Reset de Betevé. Un exemple de com la crisis econòmica derivada de la pandèmia està (...)
14/09/2020
La BACstation a La Vanguardia!
La realitat de les persones que acollim a la BACstation Gràcia, gràcies a finançament de la Alcantara Family Foundation ha estat novament notícia a La Vanguardia.
13/08/2020
"45 persones migrades que viuen al carrer tindran llar durant sis mesos"
La pandèmia del coronavirus ha saturat alguns dels serveis públics, entre ells els d'acollida a persones migrades, situació que ha provocat que algunes visquin al carrer (...)
07/07/2020
La BACstation als Matins de TV3!
La #BACstation, l' espai d'acollida, formació i oportunitats que hem obert al centre de Gràcia per acollir a 45 sol·licitants d'asil, joves ex-tutelats i immigrants (...)
30/06/2020
"Futbolistes Alcántara i BarcelonActua acolliran a 45 immigrants durant 6 mesos"
La Vanguardia es torna  a fer reçò del nostre programa d'acollida, aquest cop en concret amb el Projecte BACstation, a través del qual acollim durant 6 mesos a 45 (...)
19/06/2020
El tejido comunitario, pieza clave para las personas refugiadas durante la pandemia
L'Ajuntament de Barcelona es fa ressó de la feina que fem diàriament a BarcelonActua per aconseguir un allotjament i treure de la situació de carrer als joves migrants.
01/06/2020
"Zakaria ja té un sostre"
El nou Programa d'Acollida, dirigit als alumnes nostres de l'àmbit refugi que es queden temporalment sense llar torna a ser notícia als mitjans, aquest cop, amb el cas concret (...)
28/05/2020
El Programa d'Acollida a TV3!
Ahir, el nostre Programa d'Acollida fou un dels protagonistes al Primera Línia de TV3. En aquest enllaç hi podreu accedir, i constatar l'excel·lent experiència (...)
04/05/2020
Espejo Público es fa ressò de la nostra campanya d'aliments
La nostra tasca, concretament amb la campanya de les solucions que estem duent a terme, a través de la qual lliurem aliments a persones en situació de vulnerabilitat, ha estat (...)
28/04/2020
BarcelonActua al Primera Línia!
El Primera Línia de TV3, va tenir com a protagonistes algunes de les persones a les que ajudem des de BarcelonActua, posant en evidència el creixent nombre de persones que estan (...)
Contact us