Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

Sala de prensa
16/01/2020
El voluntariat corporatiu, nou pilar de BarcelonActua
Durant l’any 2019, les activitats de voluntariat corporatiu han guanyat protagonisme dins de BarcelonActua. Sense oblidar la vital importància que tenen totes les nostres activitats, (...)
21/11/2019
L'horitzontalitat de BAC al TN de TV3!
Els nostres #SoparsTertúliaRvala i #BACuinetesIntegració han estat notícia al TN de TV3! Uns programes a través dels quals potenciem la integració de persones amb (...)
17/11/2019
La nova BACapp és notícia!
La Vanguardia es fa ressò, el passat diumenge 17 de novembre, del llançament de la nova aplicació de BarcelonActua, la BACapp. La BACapp tindrà per l’objectiu (...)
31/08/2019
Les Beques UBAC motor del ascensor social
La Vanguardia va contar la històries de Shuang-Xiao Zhan, que va ser un dels nostres estudiants del projecte Beques U-BAC, com exemple d'ascensor social a través de (...)
14/08/2019
Visita al Museu del Barça amb els nostres alumnes immigrants!
El passat 14 d'Agost, i en el marc de les sortides lúdiques programades des de la Fundació per ajudar a la integració dels nostres alumnes immigrants humanitaris i (...)
12/07/2019
Acte Lliurament 5ª Edició Beques U-BAC Promoció 2019/20
fadfaf
08/07/2019
Un refugiado con un referente, el articulo de Público con BarcelonActua!
DIARIO PÚBLICO. EDICION CATALUNYA. BarcelonActua, presente de nuevo en los medios de comunicación gracias a su acción social dirigida hacia el colectivo de personas refugiadas! (...)
13/06/2019
Refugiats vs Periodistes: Un partit ben especial!
SER CATALUNYA. QUE T'HI JUGUES. Ya hace meses que nuestros alumnos de ámbito refugio juegan cada miércoles a futbol en el campo de la UE Sant Andreu, una actividad que, más (...)
28/05/2019
El teatre, una eina inclusiva i integradora!
Qui vol fer teatre amb un grup de joves adolescent de diferents Instituts del barri? Cinc d'ells no s'ho varen pensar ni per un moment. La demanda, oferta per la Griselda Bereciartu, (...)
20/05/2019
BarcelonActua, en La Terminal de "Són 4 dies"!
RNE Radio 4. LA TERMINAL. El programa de Ràdio 4 de RNE ha entrevistado, este pasado sábado, a Laia Serrano, directora y fundadora de BarcelonActua, dónde ha tenido la (...)
Contáctanos
Empresas con alma social que nos dan soporte