Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP
Press room
10/04/2024
Línia ACOL: Contractes que donen impuls
"He arribat a cobrar 2,40€ l'hora", explica Amèrica, remarcant que viure sense un permís de residència o de treball aboca les persones a l'economia (...)
13/03/2024
Migrant Up: educació per potenciar l'accés a treballs d'alt valor afegit
"Vaig arribar a Barcelona just després de graduar-me en Periodisme", assenyala la Gabriela. Va venir per reagrupar-se amb la seva mare i la seva germana, que es van veure obligades (...)
29/02/2024
L'alcalde, Jaume Collboni, visita la casa d'acollida BACstation Gràcia
De la mà de la iniciativa "l'alcalde a prop teu", el barri de Gràcia es va convertir en la seu de l'Ajuntament durant una setmana. Així, Jaume Collboni, ens (...)
15/02/2024
Beques U-BAC: Un ascensor social a través del suport acadèmic, psicoemocional i econòmic
"Segon de batxillerat va ser un any molt dur", confessa en Ion. L'ansietat va eclipsar, en molts moments, el curs acadèmic, i tot i que tenia clar que volia anar a la (...)
25/01/2024
L'independent de Gràcia presenta al barri els diferents programes BAC
El reportatge destaca el recorregut de la Fundació a la ciutat i els diferents àmbits d'acció en els que treballa, fent una menció especial a les tres cases (...)
25/01/2024
El País parla de la realitat de les persones migrants
El reportatge recull veus de diferents testimonis que posen de manifest violències sistemàtiques i incorpora les declaracions de la directora i fundadora de la Fundació, qui (...)
18/01/2024
Landing: orientació, xarxa i desenvolupament
"Vaig deixar el meu país fa cinc anys i vaig arribar a Barcelona el passat mes d’octubre", assenyala en Jack Choung*. Durant els primers dies, va recórrer la ciutat i (...)
15/01/2024
Línia ACOL: Contractes que donen impuls
  Gràcies al suport de la Línia ACOL, una línia de subvencions del Programa Treball i Formació que impulsa la contractació de persones en procés (...)
11/01/2024
Eter Digital visita els sopars del Raval
Eter Digital escriu una crònica a través de les experiències de les persones voluntàries i dels convidats i convidades del Raval, un espai que potencia la creació (...)
18/12/2023
Del 2011 al 2023: el voluntariat sempre serà el motor de BAC
"Vaig conèixer BarcelonActua a través d'un article a La Vanguardia que explicava el que era BAC: un projecte local on persones intercanvien accions des de (...)
Contact us