Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

Referents per Àmbit Refugi Formació
Refugiats i immigrants
REGISTRA'T PER PODER COL·LABORAR
 

Des de novembre de 2018, BarcelonActua ha posat en marxa, en el marc del projecte Landing, la figura dels referents, que té com a objectiu acompanyar les persones migrants o sol·licitants d'asil, oferint-los un espai on expressar-se, ser escoltats, i orientar-se millor.
 

Les trobades es fan al llarg de 5 mesos, quedant amb la persona beneficiaria almenys un cop per setmana, per tant, estem parlant de 20 trobades. Aquestes es duen a terme de manera distesa, per propiciar un coneixement mutu gradual, on generar un clima de confiança, intimitat i seguretat, que permeti a les persones nouvingudes obrir-se i expressar les seves necessitats, per poder acompanyar-les en trobar solucions efectives.
 

Seguit estretament per la coordinadora de referents de l'àmbit refugi de la Fundació, el projecte resulta summament interessant per a tots els participants.
 

T'agradaria exercir el rol de referent? Envia un correu a hola@barcelonactua.org i t'enviem tota la informació!

Quan:
De 25/01/2023 a 31/12/2024 de 00:00h a 00:00h

Coordinadors:

Col.lectiu al que ens dirigim:
Persones sol·licitants d'asil o immigrants humanitaris