Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

Referents per Àmbit Refugi
Refugiados e inmigrantes
REGÍSTRATE PARA PODER COLABORAR
 

Des de novembre de 2018, BarcelonActua ha posat en marxa, en el marc del projecte Landing, la figura dels referents, que té com a objectiu acompanyar les persones migrants o sol·licitants d'asil, oferint-los un espai on expressar-se, ser escoltats, i orientar-se millor.
 

Les trobades es fan al llarg de 5 mesos, quedant amb la persona beneficiaria almenys un cop per setmana, per tant, estem parlant de 20 trobades. Aquestes es duen a terme de manera distesa, per propiciar un coneixement mutu gradual, on generar un clima de confiança, intimitat i seguretat, que permeti a les persones nouvingudes obrir-se i expressar les seves necessitats, per poder acompanyar-les en trobar solucions efectives.
 

Seguit estretament per la coordinadora de referents de l'àmbit refugi de la Fundació, el projecte resulta summament interessant per a tots els participants.
 

T'agradaria exercir el rol de referent? Envia un correu a hola@barcelonactua.org i t'enviem tota la informació!

Cuándo:
De 25/01/2023 a 30/06/2023 de 00:00h a 00:00h

Colectivo al que nos dirigimos:
Persones sol·licitants d'asil o immigrants humanitaris