Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

Alfabetització Digital Llar del Raval Voluntariat
Inclusió social
REGISTRA'T PER PODER COL·LABORAR

Si ja estas registrat entra des d’aquí

 

Des de La Llar del Raval sentim que l’alfabetització digital és una eina important per al desenvolupament personal en un món cada vegada més digitalitzat.

 

La impossibilitat d’accedir als avantatges que ofereixen les noves tecnologies pot provocar que les persones quedin al marge de la societat i perdin certes oportunitats d’assolir una vida digna. Sense perdre de vista els seus propis interessos, l’activitat està dissenyada perquè els usuaris aprenguin a fer ús d’un ordinador i es familiaritzin amb les noves tecnologies.

 

Aquesta activitat forma part del nou projecte La Llar del Raval de BarcelonActua, i vol enderrocar les barreres que generen exclusió social i fomentar tota mena d’habilitats a favor de la inclusió.

 

Vols formar part del nostre projecte?

Quan:
Propera data. 28/04/2024 de 11:00h a 13:00h

On:
carrer Om, 12

Coordinadors:

Nombre óptim de volutaris: 3

Col.lectiu al que ens dirigim:
Voluntaris que participen a les activitats del Raval i els nous que s’hi volen implicar