Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP

Àmbits

Classes d’idioma a BACstations

Vols una activitat amb horaris flexibles i t’agradaria ajudar als nois de les cases d’acollida a millorar el seu castellà o català? Aquesta és la teva activitat!

Reunió seguiment persones voluntàries de la Llar

Participes com a persona voluntària als sopars o esmorzars tertúlia del Raval? Apunta't a la reunió de seguiment per compartir les teves experiències!

BACstation Gràcia: Sortides esportives

Tens ganes de compartir el matí amb els alumnes de la BACstation Gràcia alhora que fas esport? Apunta't a l'activitat d'aquesta setmana!

Festa final de curs amb els Referents de Vallcarca

Menjars del món a la BACstation Gràcia: Kirguistan

Vols provar plats tradicionals dels diferents països d'origen dels alumnes de la BACstation Gràcia? Vine a compartir un dinar plegats!

BACbenvinguda

Vols conèixer què fem i qui som? Acabes d'arribar a la comunitat i no saps molt bé per on començar? Vols fer voluntariat però no tens clar quina és la teva activitat? Això (...)

Cuinem pel Raval a Terra Veritas

T’agradaria cuinar, intercanviar receptes i compartir una estona ben agradable amb les Dones del Món? És la teva activitat!

Properes activitats
Contact us