Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP

Àmbits

Classes d’idioma a BACstations

Vols una activitat amb horaris flexibles i t’agradaria ajudar als nois de les cases d’acollida a millorar el seu castellà o català? Aquesta és la teva activitat!

Referents per Àmbit Refugi

Vols acompanyar una persona migrant orientant-la i oferint-li un espai d'escolta? Apunta't a la formació per nous referents!

Vòlei platja amb la BACstation Gràcia

Tens ganes de compartir el matí amb els alumnes de la BACstation Gràcia alhora que fas esport? Apunta't a l'activitat d'aquesta setmana!

BACbenvinguda

Vols conèixer què fem i qui som? Acabes d'arribar a la comunitat i no saps molt bé per on començar? Vols fer voluntariat però no tens clar quina és la teva activitat? Això (...)

Xerrada informativa: El Ramadà

Vols conèixer amb més profunditat el Ramadà de la mà dels joves de la casa d'acollida BACstation Vallcarca? Apunta't!

Menjars del món a la BACstation Gràcia: Índia

Vols provar plats tradicionals dels diferents països d'origen dels alumnes de la BACstation Gràcia? Vine a compartir un dinar plegats!

Cuinem pel Raval a Terra Veritas

T’agrada cuinar i voldries ajudar a les Dones del Món a crear un àpat saludable per persones en situació de gran vulnerabilitat? Això t’interessa!

Properes activitats
Contact us