Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

PEOPLE INVOLVED AND COMMITTED WITH THEIR LOCAL COMMUNITY
SIGN UP
En què consisteix?

BAC, a banda de fer-se càrrec de les despeses derivades dels 3 primers anys de carrera (matrícula, transport i material didàctic), posarà molt ènfasi en el seguiment de l’alumne a través del coordinador del projecte Beques BAC. I és que un bon acompanyament el veiem clau per tal que l’alumne pugui treure el màxim partit de la beca.

A banda, des de BAC, conscients de que molts alumnes del darrer any de batxillerat ni es plantegen estudiar una carrera, fem molt ènfasi en la comunicació personalitzada de les beques ja a principis de 2on de Batxillerat als diferents instituts seleccionats.

En aquest enllaç trobareu les bases de les Beques BAC, amb molta més informació.

Com accedir-hi?

Aquest és un projecte que volem fer anant molt de la mà amb els directors/ professors dels Instituts. Per tant, l’accés serà sempre a través dels instituts amb els que prèviament haguem parlat.

El curs universitari 2015/16 vàrem becar a 3 estudiants de l'Institut Barri Besòs, i aquest 2016/17 n'hem becat a 6 de 3 instituts: Al Barri Besòs hi hem afegit el Institut Miquel Taradell (Raval) i el Institut Pau Clarís (Sant Martí):

COM ES FINANCIEN LES BEQUES BAC?
Les primeres beques (curs escolar 2015/16) s'han finançat gràcies a l’aportació d’un filàntrop anònim, de la família Grau i de l'empresa Henkel.

L’objectiu, però , és que en un futur empreses i altres particulars puguin participar en el finançament d’aquestes beques fent possible que més i més joves sense recursos però amb talent puguin accedir a una educació universitària.

Com puc donar suport?

El suport econòmic és sens dubte una peça necessària i imprescindible per a fer aquest projecte sostenible, però el seu tret diferencial rau en el seguiment i suport que el coordinador ofereix al alumnes, en el que mitjançant reunions periòdiques, grupals i individuals, es pugui detectar necessitats de l’alumne i se li pugui oferir recursos per a solucionar aquestes necessitats.

En aquest sentit, tant important com el finançament és poder comptar amb professionals compromesos que puguin dedicar unes poques hores a donar suport o orientació acadèmica a un alumne que ho pugui necessitar. Si t’agradaria contribuir d’aquesta manera, aquí pots consultar les diferents carreres dels alumnes que actualment reben la beca U-BAC, i posar-te en contacte amb nosaltres per a oferir la teva ajuda.

Com es financien les Beques BAC

COM ES FINANCIEN LES BEQUES BAC?


Les primeres beques (curs escolar 2015/16) s'han finançat gràcies a l’aportació d’un filàntrop i de la família Grau (Finques Grau).

El curs escolar 2016/17 s'han finançat gràcies a filàntrops, Vopi 4, Henkel, Carnival Corp. i Camarassa.

Contact us