Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

16/06/2022

La Xixa Teatre homenatja el voluntariat de BarcelonActua

La Xixa Teatre homenatja BarcelonActua com a organització referent pel nostre innovador mètode de mobilització de voluntaris i com plantegem les nostres experiències de voluntariat. Per aquest motiu, ens volen celebrar i reconèixer la nostra tasca i volem compartir aquest moment amb tu!

Vam assistir amb la nostra comunitat de voluntaris al 'Cicle de Conferència Internacional: El Voluntariat com a Comunitat Creativa'. Durant la jornada es va presentar el projecte COBU (Community building through self-managed volunteer groups), les seves metodologies i resultats i compartir experiències de voluntariat diverses.

Durant aquest cicle de conferències, hi van intervenir la Directora d'Organització i Voluntariat de la Fundació BarcelonActua Aline Dujardin, a la Taula Rodona, i a la cloenda de la jornada tindrà lloc l'homenatge BAC on voluntaris de la nostra comunitat com Alba Cabanell, Karen Ellison, Belen Montoya, Victoria dels Angels van compartir experiències com a voluntaris BAC a tots els assistents.