Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

29/02/2024

L'alcalde, Jaume Collboni, visita la casa d'acollida BACstation Gràcia

De la mà de la iniciativa "l'alcalde a prop teu", el barri de Gràcia es va convertir en la seu de l'Ajuntament durant una setmana. Així, Jaume Collboni, ens va poder sorprendre amb una visita a la casa d'acollida BACstation Gràcia, tant per conèixer el programa BACstations com la Fundació. "Si hagués de resumir la trobada en 3 paraules diria proximitat, empatia i complicitat. I és que l'alcalde es va mostrar molt càlid en tot moment amb els nois acollits, interessant-se per les seves vides i el seu futur." , afirma la Laia, fundadora i directora de BarcelonActua.


Amb una pissarra que li donava la benvinguda en tots els idiomes de les 9 nacionalitats que conviuen a la casa, els joves acollits, mentre prenien un té marroquí i menjaven els pastissos que ells mateixos havien preparat, van regalar-li el llibre "Estat civil?Voluntari@", publicat per BarcelonActua fa uns quants anys. Van considerar que a través dels relats de persones voluntàries que recull el llibre, l'alcalde podria entendre millor la Barcelona que governa.

Amb l'emoció i entre una ronda de fotografies amb tots els joves, l'alcalde va convidar-los a tots el 23 de febrer a conèixer també la casa de tots i totes les Barcelonines, l'Ajuntament de Barcelona.

Original source