Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

Fundació Miguel Torres
Fundació Miguel Torres

La Fundació Miguel Torres, presidida per Mireia Torres, cinquena generació de la Família Torres, participa en projectes socials impulsats per organitzacions públiques i privades d’arreu del món. Creada el 1986 per Margarita Riera, la fundació ha prioritzat des del 2001 els ajuts a projectes destinats a la protecció de la infància i ha col·laborat en la construcció de centres educatius i cases d’acollida per a nens i nenes orfes en risc d’exclusió en països com Mèxic, Brasil, Xile, Burkina Faso, Filipines, Índia, Estats Units, Bèlgica i Espanya. També col·labora amb organitzacions que recapten ajuts per atendre víctimes de desastres naturals, amb entitats locals com el Banc dels Aliments o la Creu Roja i iniciatives solidàries com La Marató de TV3.

 

Els orígens de la Família Torres com a cellerers es remunten al 1870, si bé ja cultivaven vinyes al Penedès des del segle XVII. La protecció de la terra i el medi ambient, la cerca de l’excel·lència  i la passió per la cultura del vi s’han transmès de generació en generació per elaborar vins i brandis de qualitat que combinen tradició i innovació. La Família Torres compta històricament amb finques i cellers al Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Costers del Segre. També està present a les principals zones vinícoles espanyoles – Rioja, Ribera del Duero, Rueda i Rias Baixas –, així com a Xile i Califòrnia. La Família Torres és membre de les Primum Familiae Vini, una associació que integra 11 de les famílies centenàries elaboradores de vi més reconegudes del món.

 

www.torres.es