Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

Sessió informativa: Mentoria Beques U-BAC 22-23 Voluntariat
Comunitat
 

Les Beques U-BAC és un projecte que, des de 2015, ofereix beques a alumnes provinents d'entorns vulnerables per accedir a la universitat, amb l'objectiu de reactivar l'ascensor social i reivindicar la igualtat d'oportunitats alhora d'accedir a estudis superiors. La beca, més enllà d'oferir un suport econòmic, ofereix un seguiment personalitzat que fem de cada alumne per tal de donar suport al seu procés d'adaptació, detectar possibles necessitats, i oferir-los un suport per a superar les dificultats.

En aquest context, el Programa de Mentoria 22-23 vol reforçar aquest apartat. En aquesta reunió, explicarem més en profunditat el projecte i en que consistirà la mentoria: L'objectiu i les funcions que haurà de desenvolupar el mentor.

Què busquem exactament? Persones que tinguin estudis universitaris en Dret, Economía, Administració Ciències de la Salut, Enginyeries, el món de la Comunicació, les Llengues, la Filosofía, etc.

Que siguin empàtiques, didàctiques, i amb habilitats socials. Si creus que dones el perfil i t'agradaria oferir el teu suport i la teva experiència a aquests noi@s, vine a aquesta reunió i informa't sobre com esdevenir mentor/a!

Quan:
27/09/2022 de 18:30h a 20:00h

On:
Seu BarcelonActua C/Santa pèrpetua 6-8

Coordinadors:

Col.lectiu al que ens dirigim:
Alumnes d'universitat provinents d'entorns vulnerables