Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

Sessió Informativa: Itinerari idioma Formació
Comunitat
 

No esperis a començar!
Si vols participar abans de la reunió, envia un correu a hola@barcelonactua.org i t'enviem tota la informació!


El coneixement de l’idioma és clau per a una bona inclusió a la societat. Facilita la comunicació amb l’entorn i obra la porta a cursos formatius i oportunitats laborals. A BAC, donem aquesta eina a joves refugiats, persones sense llar i famílies en situació de vulnerabilitat, donant-los una empenta en el seu procés integratiu.

En aquesta sessió informativa donarem la benvinguda a voluntaris nous que vulguin participar en les classes d’idioma que fem a la fundació. Explicarem totes les activitats que hi ha, presencials i online, en català i en castellà, i com apuntar-s’hi.

Si t’agrada ensenyar i vols posar el teu granet de sorra per a que joves refugiats, famílies en vulnerabilitat o persones sense llar ampliïn els seus coneixements de l’idioma, aquesta és la reva reunió!

 

Quan:
De 25/01/2023 a 25/01/2023 de 18:00h a 19:00h

Punts de recollida:
Seu BarcelonActua Carrer de Santa Perpètua, 6-8, 08012 Barcelona

Coordinadors:

Col.lectiu al que ens dirigim:
Voluntaris que vulguin participar en les activitats d’idioma de BAC.