Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

Menjars del món a la BACstation Gràcia: Índia Voluntariat
Refugiats i immigrants
 

Un cop al mes, a la BACstation Gràcia organitzem un dinar on cuinem i compartim receptes tradicionals dels diferents països d'origen dels alumnes i les persones vinculades a la casa d'acollida.

Objectiu de l'activitat: fomentar la socialització dels alumnes amb les persones voluntàries i el veïnat a través de la cuina. Alhora, millorar l'idioma, compartir receptes d'arreu del món i enriquir l'experiència transformadora del voluntariat.

Perfil de la persona voluntària: Tothom qui tingui ganes de descobrir diferents gastronomies, compartir receptes i continuar creant vincles amb els alumnes de la BACstation.

Què faig si vull participar com a nova persona voluntària?
Apunta't a l'activitat a través del botó "Vull participar" i posa't en contacte amb la Carme, la coordinadora, per confirmar la teva assistència!

Quan:
08/03/2024 de 14:30h a 16:30h

On:
Carrer encarnació 31 bis, 08012 Barcelona - BACstation Gràcia

Coordinadors:

Nombre óptim de volutaris: 5

Col.lectiu al que ens dirigim:
Alumnes de la BACstation Gràcia