Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

BACbenvinguda! Voluntariat
Comunitat
 

BACbenvinguda és una sessió informativa que té com a objectiu explicar les activitats que fem a BarcelonActua i ajudar les persones que volen fer voluntariat a trobar la seva opció en aquestes activitats.

En aquest espai us explicarem les diferents activitats, projectes i trobades que tenim en els 5 itineraris en els quals treballem (Emergència, Idioma, Socialització, Formació i Inserció Laboral) en els 4 col.lectius a que acompanyem (persones sense llar, persones refugiades i immigants, dones i nens). Així, segons el vostre perfil, interessos i disponibilitat, podreu triar l'àmbit o àmbits en el qual us agradaria implicar-vos.


BACbenvinguda us permetrà conèixer de manera propera qui som els BACs, com actuem i quines opcions té la nostra plataforma web per actuar en el nostre entorn més proper.


Anima't i vine ja sigui sol o en companyia doncs el voluntariat que et proposem és molt flexible i el més important, volem que t'ho passis bé! Actues?

Quan:
09/08/2022 de 18:00h a 19:00h

On:
Seu BarcelonActua Carrer de Santa Perpètua, 6-8, 08012 Barcelona

Coordinadors: