Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

BACbenvinguda Voluntariat
Comunitat
 

La BACbenvinguda és espai on expliquem els diferents projectes i itineraris de BAC. Alhora, fem una petita introducció de la Fundació i del perfil dels col·lectius als quals acompanyem (persones sense llar, persones migrades, joves extutelats, dones i nens).

La trobada us permetrà conèixer de manera propera la comunitat BAC, com actuem i quines possibilitats oferim per poder actuar en el nostre entorn més proper.

Objectiu de l'activitat: explicar les diferents activitats que fem a BarcelonActua, i així ajudar les persones que volen fer voluntariat a trobar l'opció que s'adeqüi més als seus interessos i disponibilitat.

Perfil de la persona voluntària: Tothom interessat en conèixer tot l'ecosistema BAC i amb ganes d'implicar-se socialment en el seu entorn més properque vulgui conèixer BAC i tingui interès en ser una persona voluntària.


Què faig si vull participar?
Apuntat a l'activitat a través del botó "Vull Participar" i vine a la trobada!?

Quan:
13/06/2023 de 17:30h a 18:30h

On:
Carrer de Santa Perpètua, 6-8, 08012 Barcelona - Seu BarcelonActua

Coordinadors:

Nombre óptim de volutaris: 20