Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTER
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

En registrar-te acceptes la recepció d'informació rellevant de BarcelonActua

Projecte FamíliesBAC - Reunió Preparatòria Formació
Refugiats i immigrants
 

Molts dels nostres alumnes d’àmbit refugi, en ple procés d’integració a través del programa Landing,  es veuen obligats d’un dia per l’altre a sortir del centre oficial d’acollida on estan sense més opció que la d’acabar dormint al carrer. Arran d’aquesta realitat, que cada cop va a més, hem desenvolupat el Programa d’Acollida BAC; Primer obrírem les BACstations i el pis BAC, on ja hi tenim quasi a 80 persones. I ara engeguem el projecte de les Famílies BAC, a través del qual formalitzem una via per la que ja han passat de manera informal més de 20 famílies.

 

Descripció: El projecte Famílies BAC té com a objectiu oferir allotjament als nostres alumnes de l'àmbit refugi que es troben en situació de carrer.

 

En aquesta primera sessió informativa, oferirem una formació completa en la que parlarem dels objectius del projecte, explicarem la problemàtica i oferirem les eines i recursos de suport necessàries per a tenir una excel·lent experiència en tot el procés d'acollida. A més, parlarem del perfil dels alumnes que necessiten acollida, la durada, els reptes... i resoldrem tots els dubtes que es plantegin!

 

Posarem especial èmfasi en compartir l'experiència prèvia de les famílies que ja han passat pel procés d'acollida.

 

Comptem amb tu?

 

Enllaç Zoom  https://us02web.zoom.us/j/82632790209

ID Reunió:  826 3279 0209

Quan:
De 17/11/2020 a 17/11/2020 de 17:00h a 18:30h

Punts de recollida:
https://us02web.zoom.us/j/82632790209

Coordinadors:

Col.lectiu al que ens dirigim:
Famílies interessades a acollir alumnes BAC