Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

14/07/2023

Lliurem les Beques Universitàries U-BAC 2023-24

Un any més, tot l'alumnat U-BAC, el seu cercle proper i tots aquells que converteixen el programa Beques U-BAC en una realitat, ens retrobem per celebrar la 9a edició i continuar impulsant les mateixes oportunitats per a tots els joves de la nostra ciutat. Juliol, el mes oficial de formalitzar les matrícules universitàries, ja s'ha consolidat com a un bonic i esperat retrobament BAC.

El Campus Ciutadella de la UPF ens va acollir i ens va regalar intervencions del jurat i dels alumnes que just es graduen. "Les beques U-BAC no són només una ajuda econòmica. Per mi, són un punt de connexió cap a altres persones, i aquestes connexions han sigut la llavor per continuar esforçant-me en els estudis, trobar una posició laboral ideal i continuar lluitant per un futur millor.", afirmava el Yikai, alumne de les Beques U-BAC i mentor en el nou programa Migrant Up.

El programa Beques U-BAC treballa per potenciar l'ascensor social a través de l'educació, i a dia d'avui ja hi han passat 44 alumnes provinents d'instituts de màxima complexitat, a qui no només s'ha cobert el pagament de la matrícula universitària, el transport i el material didàctic necessari durant els 4 anys de Grau, sinó que s'ha ofert un acompanyament tant acadèmic com emocional essencial per fer front a l'etapa universitària.