Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

18/07/2018

18 Beques U-BAC pel curs 2018-2019!

En un emotiu acte celebrat el passat dia 13 a l'Auditori Mercè Rodoreda de la UPF, la Fundació BarcelonActua va fer entrega de les 18 beques U-BAC que aquest curs ha atorgat a alumnes provinents d'Instituts d'Alta Complextitat per accedir a la universitat.

En aquesta 4ta edició, davant la presència d'alumnes becats i familiars, directors d'Instituts participants del programa i finançadors, el Jurat BAC, composat pel Luis Bonell, la Cristina Oliva i el Sebastià Serrano va otorgar un total de 18 beques, de les cuals 8 són per alumnes que entraran a la universitat el proper curs. Les altres 10 són pels alumnes de segon i tercer any que, gràcies al seu bon rendiment acadèmic, han renovat la beca. A més, aquest any per primera vegada hem pogut despedir als tres primers alumnes que vàren gaudir de la beca, i que tres anys després, ja han finalitzat el programa amb uns excel·lents resultats!

Ver fuente original
Empresas con alma social que nos dan soporte