Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
APP ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

Trobada BACbenvinguda Formación
Comunidad
 

Descripció: BACbenvinguda és una trobada mensual que té com a objectiu ajudar a les persones que volen fer voluntariat a trobar la seva opció d'una manera senzilla i flexible. I és que a BarcelonActua tenim clar que el voluntariat ha de ser una alternativa tant per aquells qui tenen més temps i ho volen fer de manera habitual, com per aquells qui volen participar de manera puntual.

 

En aquest espai us explicarem les diferents activitats i trobades que tenim en funció dels 5 àmbits que treballem: Inclusió social, Infants i Joves, Persones Refugiades i Inmigrants, Dones, i Gent Gran. Així segons el vostre perfil i interessos podreu escollir l'àmbit o àmbits en el què us agradria participar.

 

BACbenvinguda us permetrà conèixer de manera propera qui som els BACs i quines opcions té la nostra plataforma web per actuar en el nostre entorn més proper.

Cuándo:
03/09/2019 de 18:30h a 20:00h

Dónde:
Carrer Santa Creu nº3, Gràcia

Coordinadores:

Colectivo al que nos dirigimos:
Aquesta trobada va dirigida als nous BACs i als que encara no són BACs però que ens han conegut i volen començar a fer voluntariat. I especialment a aquells qui tenen dubtes motiu pel qual encara no s'han decidit passar a l'acció!

Empresas con alma social que nos dan soporte