ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrar-se accepta la política d'ús així com la política de privacitat

Sala de premsa
21/06/2017
Compareixença de BarcelonActua al Parlament
El passat 21 de juny vàrem comparèixer a la Comissió d'Afers Socials i Famílies, convidats per la seva presidenta, la diputada Magda Casamitjana,  per parlar de (...)
19/06/2017
Refugiats benvinguts!
El 20 de Juny es el Dia Mundial dels Refugiats, i des de BarcelonActua posem el nostre granet de sorra per dir ben alt que volem acollir. A la nostra cita setmanal a radio betevé, hem (...)
07/06/2017
4rta Trobada Anual Exclusiva de Socis!
El dimecres dia 7 de juny al vespre va tenir lloc la 4rta Trobada Anual de Socis de la Fundació BarcelonActua a l'Espai Territas Veritas. Durant poc més d'una hora i (...)
29/05/2017
Un voluntari tot terreny!
A BarcelonActua tenim voluntaris que veuen oportunitats a cada pas que donen! A la nostra cita setmanal en el programa dirigit i presentat per la Núria Ferrer, la Tarda de Barcelona, hem (...)
18/05/2017
Concert Solidari LEGEND BAND&BAC
La Fundació BarcelonActua ha celebrat aquest dijous 18 de maig a la Sala B de Luz de Gas, un Concert Solidari de la mà de la LEGEND BAND.   L'objectiu era doble, (...)
16/05/2017
Tarannà&BarcelonActua signen un nou acord!
Com tots sabeu i des de fa temps, la BACempresa Tarannà Viatges, col·labora amb BarcelonActua de manera molt activa.  Ara però i gràcies a la solidaritat del Ferran (...)
15/05/2017
L'IES Montserrat es mou un cop més per a BarcelonActua!
El dilluns dia 15 de maig, l'alumnat de l'IES Montserrat de 1r de batxillerat de francès ens van demostrar novament el seu enorme talent i les seves ganes d'actuar al (...)
08/05/2017
Els nostres Esmorzars de Diumenge al Raval són notícia!
Els voluntaris de BarcelonActua ens parlen dels Diumenges, esmorzars al Raval! I és que la Fundació continua apostant perquè tothom qui vulgui fer voluntariat ho pugui fer (...)
04/05/2017
Voluntaris de la UPF actuen amb BarcelonActua!
Estudiants de la Universitat Pompeu Fabra s’impliquen tota una tarda en activitats de voluntariat amb BarcelonActua. Unes hores de  complicitat, caliu, germanor i solidaritat per una (...)
21/04/2017
Entregada amb èxit la comanda de roses artesanals al Port de Barcelona
El passat mes de febrer el Port de Barcelona va contactar amb la Fundació BarcelonActua per encarregar-nos una comanda molt especial: 680 roses artesanals fetes al nostre BACtalleret (...)
Contacta'ns
Empreses amb ánima social que ens donen suport