ENTRAR
ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrarte acceptes la política d'ús així com la política de privacitat

PERSONES IMPLICADES I COMPROMESES AMB EL SEU ENTORN MÉS PROPER
REGISTRAR-ME
Qui som?

Barcelonactua neix al Desembre de 2011 conseqüència d'una crisi econòmica forta que va suposar una crida d'atenció a la necessitat que la societat civil assumís la seva parcel·la de pro-activitat i responsabilitat social.

L'equip

Laia Serrano Biosca

Directora Fundació BarcelonActua

“Després de mesos d’observar, i escoltar, com batega Barcelona en temps de crisi, de veure com gent que perd la feina opta per dedicar part del seu temps al voluntariat, de veure com gent a qui les coses li van bé sent la necessitat d’ajudar i no sap ben bé com… vaig pensar que, “gràcies” a la crisi, un nou model de ciutat, solidària i sensible, era per fi tan necessària com possible. Està en les nostres mans assolir-la i BarcelonActua és aquí per ajudar-nos”

Esther Martí Vidal

Coordinació Voluntariat

“BarcelonActua va arribar a mi com una onada d’aire fresc, va ser l’empenta que necessitava en un moment molt concret! Tot just conèixer el projecte vaig començar a fer voluntariat i ràpidament vaig veure que aquella experiència m’estava canviant a nivell personal. I sense saber-ho, el millor estava per arribar! Avui en dia formo part de l’equip humà d’aquesta fundació que em permet realitzar-me com a professional, i especialment com a persona.”

Nacho Bonell Señor

Suport Comunitat i Màrketing Digital

Quan la Laia em va proposar implicar-me en aquest projecte, no vaig dubtar un segon a participar-hi. Poder donar una oportunitat a nois i noies per a poder continuar estudiant el que desitgen és la feina més satisfactòria que mai he tingut. Els valors de la Fundació em van enganxar des d'un bon principi, i la satisfacció del participar en una comunitat basada en la solidaritat, la sensibilitat, l'alegria... em motiva a seguir formant part d'aquest equip dia rere dia.

Daniela Toro

Responsable Acció Social

Ser part de BarcelonActua és un somni fet realitat. Sempre he treballat al món social però des del costat de l'empresa i tenia un gran desig de donar al pas al tercer sector. En BarcelonActua he trobat el meu lloc i cada dia vaig a treballar feliç sabent que formo part d'aquest gran projecte solidari en el qual persones donen el seu temps, els seus diners, el seu afecte, la seva atenció perquè uns altres també siguin felices. És la Barcelona solidària que sempre havia volgut conèixer.

El patronat

Sebastià Serrano

Catedràtic Universitat de Barcelona

Lluis Bonell

Business Angel

Cristina Guardans

Llicenciada en Filologia Hispànica

Toni Martí

Customer Strategist

Josep Ll. Sanfeliu

Soci Fundador Ysios Capital

Filosofia

Des de la Fundació BarcelonActua promovem un voluntariat divers, on cada persona troba la millor forma, la que li és més afí i engrescadora, en base a les aptituds, habilitats, interessos, disponibilitat… per implicar-se, traient el millor de si mateix.

 

I un element clau en aquesta tasca de “facilitadors” de l’ajuda mútua que fem des de BarcelonActua és el concepte de comunitat. Una comunitat que construïm dia a dia entre tots des de la generositat, l’horitzontalitat, el compromís, la cooperació, la implicació, l’empatia i la solidaritat.

12.277

USUARIS
A LA COMUNITAT

13.899

INTERCANVIS
SOLIDARIS

2.065

ACTIVITATS
REALITZADES

Contacta'ns
Empreses amb ànima social que ens donen suport