ENTRAR

He oblidat la contrasenya

ENCARA NO T'HAS REGISTRAT?

En registrarte acceptes la política d'ús així com la política de privacitat

PERSONES IMPLICADES I COMPROMESES AMB EL SEU ENTORN MÉS PROPER
REGISTRAR-ME
Qui som?

Barcelonactua neix al Desembre de 2011 conseqüència d'una crisi econòmica forta que va suposar una crida d'atenció a la necessitat que la societat civil assumís la seva parcel·la de pro-activitat i responsabilitat social.

L'equip

Laia Serrano Biosca

Directora Fundació BarcelonActua

“Després de mesos d’observar, i escoltar, com batega Barcelona en temps de crisi, de veure com gent que perd la feina opta per dedicar part del seu temps al voluntariat, de veure com gent a qui les coses li van bé sent la necessitat d’ajudar i no sap ben bé com… vaig pensar que, “gràcies” a la crisi, un nou model de ciutat, solidària i sensible, era per fi tan necessària com possible. Està en les nostres mans assolir-la i BarcelonActua és aquí per ajudar-nos”

Esther Martí Vidal

Coordinació Comunitat

“BarcelonActua va arribar a mi com una onada d’aire fresc, va ser l’empenta que necessitava en un moment molt concret! Tot just conèixer el projecte vaig començar a fer voluntariat i ràpidament vaig veure que aquella experiència m’estava canviant a nivell personal. I sense saber-ho, el millor estava per arribar! Avui en dia formo part de l’equip humà d’aquesta fundació que em permet realitzar-me com a professional, i especialment com a persona.”

Katia V. Pozos Pérez

Coordinadora Acció Social

“Afortunada de poder col·laborar en BarcelonActua, creant i enfortint els ponts entre l'educació, la investigació i l'acció social per potenciar el paper de l'individu actiu i les interaccions entre les persones en la formació de la identitat personal i, a la vegada, de la societat en general. En definitiva, enfortir el paper de cadascun dels membres de la societat per crear i donar poder tant a les persones com a les comunitats de les que són part. BarcelonActua batega i batega fort per i per als altres."

Nacho Bonell Señor

Coordinador Beques BAC

Quan la Laia em va proposar implicar-me en aquest projecte, no vaig dubtar un segon a participar-hi. Poder donar una oportunitat a nois i noies per a poder continuar estudiant el que desitgen és la feina més satisfactòria que mai he tingut. Els valors de la Fundació em van enganxar des d'un bon principi, i la satisfacció del participar en una comunitat basada en la solidaritat, la sensibilitat, l'alegria... em motiva a seguir formant part d'aquest equip dia rere dia.

Isabel Minguillón

Àrea Finançament

empre m’he sentit identificada amb les paraules dignitat i igualtat de tots els éssers humans. Poder ara, gràcies a Barcelonactúa i el meravellós equip humà que hi ha al darrera, aportar tot els coneixements, habilitats i capacitats per ajudar a canviar realitats en el nostre entorn més proper és una de les experiències més enriquidores que mai he viscut

El patronat

Sebastià Serrano

Catedràtic Universitat de Barcelona

Lluis Bonell

Business Angel

Cristina Guardans

Llicenciada en Filologia Hispànica

Toni Martí

Customer Strategist

Filosofia

Des de la Fundació BarcelonActua promovem un voluntariat divers, on cada persona troba la millor forma, la que li és més afí i engrescadora, en base a les aptituds, habilitats, interessos, disponibilitat… per implicar-se, traient el millor de si mateix.

 

I un element clau en aquesta tasca de “facilitadors” de l’ajuda mútua que fem des de BarcelonActua és el concepte de comunitat. Una comunitat que construïm dia a dia entre tots des de la generositat, l’horitzontalitat, el compromís, la cooperació, la implicació, l’empatia i la solidaritat.

12.013

USUARIS
A LA COMUNITAT

13.816

INTERCANVIS
SOLIDARIS

1.742

ACTIVITATS
REALITZADES

Contacta'ns
Empreses amb ànima social que ens donen suport