Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

13/06/2019

Refugiats vs Periodistes: Un partit ben especial!

Ja fa mesos que els nostres alumnes d'àmbit refugi juguen cada dimecres a fubtol al camp de la UE Sant Andreu, una activitat que, més enllà de la pràctica esportiva, s'emmarca en la tasca que BarcelonActua duu a terme en l'àmbit de persones migrants i refugiades. Aquesta tasca es concreta en diferents activitats nascudes de les necessitats manifestades pels propis nois i noies, l'objectiu de les cuals és crear espais de socialització que els ajudin a crear xarxa i a arrelar-se a la ciutat, facilitant així el seu procés d'integració.

En aquest context, fa uns mesos alguns dels refugiats varen participar al Que t'hi Jugues, programa d'esports de la SER Catalunya, per explicar aquesta activitat i el projecte. D'aquí va nèixer la iniciativa de realitzar un partidet entre els periodistes del programa i els propis refugiats. Ahir es va materialitzar la iniciativa en un emocionant partit que va finalitzar en empat a 3, i es va resoldre a una emocionantíssima tanda de penals a favor de l'equip de periodistes.

Ver fuente original
Empresas con alma social que nos dan soporte