ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de uso así como la política de privacidad

PERSONAS IMPLICADAS Y COMPROMETIDAS CON SU ENTORNO MÁS CERCANO
REGISTRARME
¿Quiénes somos?

Barcelonactua nace en Diciembre de 2011 como consecuencia de una fuerte crisis económica que supuso un toque de atención a la necesidad que la sociedad civil asumiera su parcela de pro-actividad y responsabilidad social.

El equipo

Laia Serrano

Directora

“Després de mesos d’observar, i escoltar, com batega Barcelona en temps de crisi, de veure com gent que perd la feina opta per dedicar part del seu temps al voluntariat, de veure com gent a qui les coses li van bé sent la necessitat d’ajudar i no sap ben bé com… vaig pensar que, “gràcies” a la crisi, un nou model de ciutat, solidària i sensible, era per fi tan necessària com possible. Està en les nostres mans assolir-la i BarcelonActua és aquí per ajudar-nos”

Esther Martí

Coordinación Comunidad BarcelonActua

“BarcelonActua va arribar a mi com una onada d’aire fresc, va ser l’empenta que necessitava en un moment molt concret! Tot just conèixer el projecte vaig començar a fer voluntariat i ràpidament vaig veure que aquella experiència m’estava canviant a nivell personal. I sense saber-ho, el millor estava per arribar! Avui en dia formo part de l’equip humà d’aquesta fundació que em permet realitzar-me com a professional, i especialment com a persona.”

Nacho Bonell

Coordinador Becas BAC

Quan la Laia em va proposar implicar-me en aquest projecte, no vaig dubtar un segon a participar-hi. Poder donar una oportunitat a nois i noies per a poder continuar estudiant el que desitgen és la feina més satisfactòria que mai he tingut. Els valors de la Fundació em van enganxar des d'un bon principi, i la satisfacció del participar en una comunitat basada en la solidaritat, la sensibilitat, l'alegria... em motiva a seguir formant part d'aquest equip dia rere dia.

Isabel Minguillón

Àrea Finançament

empre m’he sentit identificada amb les paraules dignitat i igualtat de tots els éssers humans. Poder ara, gràcies a Barcelonactúa i el meravellós equip humà que hi ha al darrera, aportar tot els coneixements, habilitats i capacitats per ajudar a canviar realitats en el nostre entorn més proper és una de les experiències més enriquidores que mai he viscut

El patronato

SEBASTIÀ SERRANO

Catedràtic Universitat de Barcelona

Lluis Bonell

Business Angel

Cristina Guardans

Llicenciada en Filologia Hispànica

Toni Martí Barberà

Customer Strategist

Filosofía

Desde la Fundación BarcelonActua promovemos un voluntariado diverso, donde cada persona encuentra la mejor forma, la que le es más cómoda y estimulante, en base a las aptitudes, habilidades, intereses, disponibilidad ... para implicarse, sacando lo mejor de sí mismo.

 

Y un elemento clave en esta tarea de "facilitadores" de la ayuda mutua que hacemos desde BarcelonActua es el concepto de comunidad. Una comunidad que construimos día a día entre todos desde la generosidad, la horizontalidad, el compromiso, la cooperación, la implicación, la empatía y la solidaridad.

12.078

USUARIOS
EN LA COMUNIDAD

13.855

INTERCAMBIOS
SOLIDARIOS

1.821

ACTIVIDADES
REALIZADAS

Contáctanos
Empresas con alma social que nos dan soporte