Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

VOPI-4
VOPI-4

VOPI 4 és un grup empresarial sòlid i experimentat que ofereix serveis integrals de construcció. VOPI 4 és especialista en l’edificació residencial, la no residencial i l’obra civil. Ha dut a terme més de 400 projectes, tant de nova construcció com de remodelació, que inclouen edificis d’habitatges, oficines, industrials, biomèdics i de ciències de la salut, equipaments públics i aparcaments.

La constant millora de cada unitat de negoci i el creixement permanent i sostenible han aconseguit la diversificació i la internacionalització de VOPI 4. Així doncs, aquest darrers anys, VOPI 4 ha ampliat les seves operacions implantant l’activitat en altres països, fins i tot, més enllà de les fronteres europees. VOPI H, VS CONSTRUCTIONS, VOPI APARCAMENTSAURAsón la prova d’aquesta expansió del grup empresarial que formen el Grup VOPI4.

Vopi4 aposta per ser una empresa que assumeix la seva responsabilitat social amb Barcelona i amb aquells col.lectius més vulnerables de la nostra ciutat. Es per això que amb aquest ferme compromís, Vopi4 fa una una aportació a Barcelonactua  per contribuir en aquest projecte social.

Sesaelec és un grup empresarial especialista en solucions integrals en els sectors elèctrics, industrials, mitja tensió, fontaneria, climatització, xarxes i energies renovables.

L’any 1996 va començar una historia que encara avui té molt per explicar. Sesaelec va néixer fa 20 anys en un moment de canvi, un moment que tant jo, que sóc el Conseller delegat com els meus socis, vàrem saber aprofitar. Era el moment de transformar el mercat dels subministraments elèctrics, i si una cosa teníem clara, era que no deixaríem mai d’innovar i millorar en el nostre sector.
 

Vàrem començar 5 persones i encara avui em meravello quan veig que en som 100. Un recorregut i creixement constant que no hagués estat possible sense el recolzament, confiança i la bona feina de tot l’equip, de qui no puc estar més orgullós: proveidors, socis, clients y treballadors.

A Sesaelec som molt conscients de les desigualtats socials a la nostra ciutat i per això assumim la nostra part de responsabilitat social amb aquells col·lectius més vulnerables recolzant i compartint la filosofia de la Fundació BarcelonActua. Amb aquest compromís, fem la nostra aportació econòmica per contribuir en el projecte social de l’entitat.

Empresas con alma social que nos dan soporte