Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

Fundació Miguel Torres
Fundació Miguel Torres

La Fundació Miguel Torres, presidida per Mireia Torres, cinquena generació de la Família Torres, participa en projectes socials impulsats per organitzacions públiques i privades d’arreu del món. Creada el 1986 per Margarita Riera, la fundació ha prioritzat des del 2001 els ajuts a projectes destinats a la protecció de la infància i ha col·laborat en la construcció de centres educatius i cases d’acollida per a nens i nenes orfes en risc d’exclusió en països com Mèxic, Brasil, Xile, Burkina Faso, Filipines, Índia, Estats Units, Bèlgica i Espanya. També col·labora amb organitzacions que recapten ajuts per atendre víctimes de desastres naturals, amb entitats locals com el Banc dels Aliments o la Creu Roja i iniciatives solidàries com La Marató de TV3.

Els orígens de la Família Torres com a cellerers es remunten al 1870, si bé ja cultivaven vinyes al Penedès des del segle XVII. La protecció de la terra i el medi ambient, la cerca de l’excel·lència  i la passió per la cultura del vi s’han transmès de generació en generació per elaborar vins i brandis de qualitat que combinen tradició i innovació. La Família Torres compta històricament amb finques i cellers al Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Costers del Segre. També està present a les principals zones vinícoles espanyoles – Rioja, Ribera del Duero, Rueda i Rias Baixas –, així com a Xile i Califòrnia. La Família Torres és membre de les Primum Familiae Vini, una associació que integra 11 de les famílies centenàries elaboradores de vi més reconegudes del món.

Sesaelec és un grup empresarial especialista en solucions integrals en els sectors elèctrics, industrials, mitja tensió, fontaneria, climatització, xarxes i energies renovables.

L’any 1996 va començar una historia que encara avui té molt per explicar. Sesaelec va néixer fa 20 anys en un moment de canvi, un moment que tant jo, que sóc el Conseller delegat com els meus socis, vàrem saber aprofitar. Era el moment de transformar el mercat dels subministraments elèctrics, i si una cosa teníem clara, era que no deixaríem mai d’innovar i millorar en el nostre sector.
 

Vàrem començar 5 persones i encara avui em meravello quan veig que en som 100. Un recorregut i creixement constant que no hagués estat possible sense el recolzament, confiança i la bona feina de tot l’equip, de qui no puc estar més orgullós: proveidors, socis, clients y treballadors.

A Sesaelec som molt conscients de les desigualtats socials a la nostra ciutat i per això assumim la nostra part de responsabilitat social amb aquells col·lectius més vulnerables recolzant i compartint la filosofia de la Fundació BarcelonActua. Amb aquest compromís, fem la nostra aportació econòmica per contribuir en el projecte social de l’entitat.

Empresas con alma social que nos dan soporte