Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

Finques Grau
Finques Grau

Finques Grau es una empresa consolidada con experiencia des del año 1943 en el sector inmobiliario, que da servicio a más de 12.000 clientes mediante los departamentos de Administración de alquiler, Administración de comunidad de propietarios, Compra-venta y alquiler y Consultoría en inversiones, en todos sus ámbitos: econòmico-administrativo, técnico y jurídico.

Des de siempre comprometidos con las causas sociales, Finques Grau se hace cargo del alquiler de los locales "Espai Grau", dónde llevamos a cabo la actividad "Dijous Tots a Taula al Raval" y "Diumenges esmorzars al Raval!".

www.finquesgrau.com

Sesaelec és un grup empresarial especialista en solucions integrals en els sectors elèctrics, industrials, mitja tensió, fontaneria, climatització, xarxes i energies renovables.

L’any 1996 va començar una historia que encara avui té molt per explicar. Sesaelec va néixer fa 20 anys en un moment de canvi, un moment que tant jo, que sóc el Conseller delegat com els meus socis, vàrem saber aprofitar. Era el moment de transformar el mercat dels subministraments elèctrics, i si una cosa teníem clara, era que no deixaríem mai d’innovar i millorar en el nostre sector.
 

Vàrem començar 5 persones i encara avui em meravello quan veig que en som 100. Un recorregut i creixement constant que no hagués estat possible sense el recolzament, confiança i la bona feina de tot l’equip, de qui no puc estar més orgullós: proveidors, socis, clients y treballadors.

A Sesaelec som molt conscients de les desigualtats socials a la nostra ciutat i per això assumim la nostra part de responsabilitat social amb aquells col·lectius més vulnerables recolzant i compartint la filosofia de la Fundació BarcelonActua. Amb aquest compromís, fem la nostra aportació econòmica per contribuir en el projecte social de l’entitat.

Empresas con alma social que nos dan soporte