Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

Teatre amb refugiats Lúdico culturales
Refugiados e inmigrantes
 

Des de Setembre, cinc dels nostres alumnes d'àmbit refugi formen part del grup de teatre en francès d'alumnes de l'Institut Montserrat i de l'Institut Menéndez Pelayo. Amb la direcció de l'entitat Artistes Pedagogs, han creat una versió de "El Petit Príncep", premiada pel Teatre Lliure amb el segon premi de les Jornades Joves de Teatre, i sobretot, amb la menció especial per la integració de les persones refugiades.

 

Una menció que ens fa especial il·lusió perquè reforça la nostra voluntat d'utilitzar la cultura com un element integrador i transformador de la realitat social del seu entorn més proper. T'agradaria poder veure l'obra representada? El proper dilluns 27 es presentarà a la Sala d'Actes de l'Institut Montserrat, oberta a tothom que hi vulgui participar, i el recaptat a través de Taquilla Inversa, anirà destinat a l'àmbit refugi de la Fundació BarcelonActua.

 

T'animes a gaudir d'un vespre de teatre jove mentre contribueixes a facilitar la nostra tasca integradora? Apunta't i vine!

Cuándo:
27/05/2019 de 19:00h a 20:00h

Dónde:
C/Copèrnic 84

Empresas con alma social que nos dan soporte