Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando consideraremos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí
ENTRAR
ENTRAR

He olvidado la contraseña

¿TODAVÍA NO TE HAS REGISTRADO?

Al registrarte aceptas la política de privacidad así como la política de uso

Al registrarte aceptas la recepción de información relevante de BarcelonActua

Com donem suport als sensellar? Formación
Inclusión social
 

Tens iniciativa per a pensar en projectes que ajudin a resoldre problemàtiques socials? Coneixes d'aprop la realitat de persones sense llar de la nostra ciutat i t'agradaria proposar activitats que puguin cobrir les seves necessitats?

 

Des de la nostra experiència amb les activitats que duem a terme al Raval els dijous, dissabtes, i diumenges, estem duent a terme un procés participatiu per a poder detectar necessitats d'aquest col·lectiu i proposar maneres d'atendre aquesta realitat social.

 

Si tens ganes de venir a aportar les teves idees, si desitjes involucrar-te des del principi a un nou projecte, si vols escoltar les diferents propostes i dir la teva... apunta't a aquesta reunió! Comptarem amb la presència de coordinadors i voluntaris habituals de les activitats actuals!

Cuándo:
02/04/2019 de 18:00h a 19:30h

Dónde:
Carrer de l'Om, 12

Colectivo al que nos dirigimos:
Persones sensellar del barri del Raval

Tareas a realizar:

  • Posar en comú necessitats detectades
  • Fer propostes concretes de millora i/o noves activitats
  • Definir els propers passos

Empresas con alma social que nos dan soporte